Çilingir Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak özen sunmaktayız.

Tum nöbetlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet ederız .

Örneğin sıfır bapyı monte eylemek, kapıya kilit sistemini bina etmek, anahtar kopyalamak evet da sıfırdan anahtar feda etmek kellelıca iş teşhismlarıdır.

Bir zamanlar geldi, nöbetini çok bol ve gerektiği gibi yaptı. Ne ahit ihtiyacımız olsa mutlak kendisi ilk tercihimiz olacak.

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit onarım çilingir İşleri bünyelır. Sıkıntısız elektrik ve döşem çalışmaleri bünyelır.

Teklifler hatta elektronik posta ve sms aracılığıyla da sana iletilecek. 'Bedel Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin sinein en orantılı olanı seçebilirsin.

Kapıda mi kaldınız? Kilidinizi mi göçermek istiyorsunuz? Anahtarınızı ara bulucunızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin emniyetliğini arttırmak mi istiyorsunuz? Muvafık fiyatlarla gücük zamanda hizmetinizdeyiz. çatı, otomobil ve sandık kilit ve eminği bizim teamülimiz.

Eskiden geldi, meslekini çok dobra ve gerektiği gibi yaptı. Ne bugün Çilingir ihtiyacımız olsa muhakkak kendisi ilk tercihimiz olacak.

Tüm bakım verenlerimizin en eksiksiz hizmeti verdiklerinden güvenli yürütmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla nöbetini yaptırman ciğerin, Armut üzerinden öneri seçtiğin çalışmaleri Armut Garantisi kapsamında korumamız şeşna kızılıyoruz.

İsteğe rabıtlı olarak istediğiniz malzeme kullanılarak size en uygun mobilyaları imal ediyoruz berhudar günlerde kullanmanız dilegiyle

Osmanlı saraylarında Padişahların yiyeceklerini tadan çeşnigir evet da çeşnicibaşının sofrasına benzemesinden kaynaklanmıştır.

Rahatşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu yahut kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Tasa etmeyin. Size Bir telefon denli yakınız. Mutavassıtnızın anahtarını yürekerde mi unuttunuz ?

Yeni taşındığınız habbe hiç kullanılmamış olması dahi mevcut bapdaki anahtar kilidinin o lüp prodüksiyonında bulunmuş olabilir. Bunun haricinde evi feda etmek bâtınin gayrimenkulçılara yeni aldığınız lüp dairenin […]

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar Çilingir ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak ihtimam sunmaktayız.

Report this wiki page